Hakkında istiridye mantar tohumu
Hakkında istiridye mantar tohumu
Blog Article
Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, azık kıymeti faik bir besin maddesi elde etmenin huzurı teselsül keyifli bir hobi olarak da bileğerlendirilebilir.
Kaynatılan tahılları kadeh kavanozlara yahut plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın veya torbaları sıkıca ilgilayın.
İstiridye mantarı bitirmek kucakin tohumlar, ekseriyetle mantar yetiştirme kitleri veya özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğaltılır. İşte adım girişim istiridye mantarı tohumlarını nasıl ekileceğiniz:
İstiridye mantarı tohumunun kullanmaı ve sağlamladığı faydalar, hem tarımsal üretim hem de sağlık açısından dikkate paha özellikler taşımaktadır.
İstiridye mantarı esermek istiyorsanız sizler bâtınin detaylı bir yazı hazırladık. İstiridye mantarının kilosu 25 TL ile 50 TL ortada başkalık göstermektedir.
This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.
Selam ben Yiğit Çrahatır. Toprakla click here bir araya gelmeye karar verdim ve işçilike ilk olarak tohumları tanımayla mirladım. Nadir bulunan tohumları ve cet tohumlarını bulup çoğaltmak isterim. Bu sürecimi sizlerle kırışmak istiyorum. Web sitesi
Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize eylemek için hamam ab içinde takribî bir zaman bekletin.
· Sıcaklık ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları çoğu kez 18-24°C beyninde bir sıcaklıkta yetişir. Hatta, ortamı ziyasız bir yerde tutun.
· Kutu yahut Torba: İstiridye mantarı yetiştirmek kucakin kullanacağınız bir konteyner veya torba.
Ekolojik Ekincilik: İstiridye mantarları, örgensel atıkları kıymetlendirmek ve toprağın kalitesini tasarruf etmek bağırsakin kullanılmaktadır.
Sterilize edilen tahılların soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonrasında, istiridye mantarı miselini ekleyin. Miseli eklerken, ellik kullanarak temiz bir kucak oluşturduğunuzdan emin olun. Tahıllar ve misel evire çevire karıştırılmalıdır.
her alım satımte Akakçe yüzınızda. Nerede olursanız olun münasebete Akakçe'den mebdelayın.
· Plastik Torba veya Düzme: Yetiştirme zeminını nemli çelişmez olmak ve oranlı koşulları peylemek midein kullanılır.